Skip to main content

Black Power in de media

Een panelgesprek over de maatschappelijke impact en kracht van (sociale) media voor de zwarte gemeenschap en de invloed van ontwikkelingen zoals Black Lives Matter. Maar ook met tips en adviezen hoe jij Black Power kan inzetten in de media om zowel je eigen positie, maar ook de positie van de zwarte gemeenschap te versterken. De inleiding wordt verzorgd door  Simone Zeefuik, hierna zal het panelgesprek plaatsvinden met Ebissé Rouw, Quinsy Gario en natuurlijk met Simone Zeefuik. Uchandainy Watson zal een spoken word voordragen in het teken van dit onderwerp. Deze avond wordt gemodereerd door Deborah Cameron en vindt plaats, hoe toepasselijk, in mediamuseum Beeld en Geluid in Den Haag.

Ticket 8.00

 

Leave a Reply

Close Menu

BAM DEN HAAG

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van het breed publiek.