Skip to main content

 

Paintings in motion

Choreograaf en danseres Junadry staat bekend om haar expressieve en krachtige bewegingstaal. Waar woorden tekortschieten, kan zij een verhaal vertellen in dans. Ze heeft een speciale band met het Mauritshuis. Zo was ze afgelopen jaar te zien in ons museum tijdens de opnames voor het NTR-programma ‘Dans met mij’ van Jan Kooijman. Kom kijken hoe Junadry zich heeft laten inspireren door onze schilderijen voor de improvisatiedans ‘Paintings in motion’.

Aanvangstijd: 21.00, 22.00. 23.00 (deur sluit als zaal vol is, kom dus eerder)

Leave a Reply

Close Menu

BAM DEN HAAG

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van het breed publiek.