Skip to main content

De Kick-off  BAM Den Haag is een besloten opening waar de start van de BAM periode in Den Haag gevierd zal worden. De avond zal geopend worden met een speech  door Marian Markelo, ook wel bekend als Nana Efua. Er zijn performances van opkomend Haags talent Dimoh, die de sterren van de hemel zal zingen en spoken word powerhouse Daniëlle Zawadi zal een tipje van de sluier lichten van haar one woman spoken word show Alstublieft Zawadi. Daarnaast zullen de diverse gasten zoals  José Tojo, Deborah Cameron, Damani Leidsman, Nike Ayinla en Andy Rigters vertellen over de programmaonderdelen die deze maand de revue zullen passeren. Deze avond zal gehost worden door de getalenteerde Maria Toko.

De dresscode voor deze avond is: Afrofuturism meets African Royalty

Leave a Reply

Close Menu

BAM DEN HAAG

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van het breed publiek.