Skip to main content

 

FluX: Third Edition 

Surviving Adulthood

Flux is inspiring. Flux is greatness.

Flux is everlasting.

We are FluX

Nieuw bij Korzo! Geïnspireerd op de gevleugelde uitspraak “Each one, teach one” uit de hiphopcultuur, introduceert Korzo de nieuwe programmareeks FluX. Programmamakers Joëlle Raus Prudence en Sheree Lenting creëren een platform waarin verbinding, dialoog en beweging centraal staan. Ze laten je kennis maken met verrassende vormen op het gebied van dans, performance en spoken word. Tijdens FluX kan je niet alleen kijken naar voorstellingen, maar ook meedoen met motiverende workshops, inspirerende talks en creatieve (online) sessies.

 

Na twee succesvolle online edities in Studio X, ontvangen Sheree en Joëlle je in seizoen 2021/2022 graag live in Korzo. Deze derde editie heeft als centrale thema ‘Surviving Adulthood’.

Leave a Reply

Close Menu

BAM DEN HAAG

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van het breed publiek.