Skip to main content

Dipsaus X VPRO present: De goede immigrant podcast

De premiere van de nieuwe podcast-serie van Dipsaus en VPRO, tijdens het evenement zijn exclusieve fragmenten uit de eerste aflevering van de nieuwe serie te horen en gaat Mariam El Maslouhi in gesprek met schrijver Deborah Cameron over haar podcast-aflevering en hoofdstuk uit De Goede Immigrant.

In 2020 verscheen De Goede immigrant, een bundel die de ervaringen van migratie van niet-Westerse landen naar nederland vertelt vanuit verschillende perspectieven. De bundel is samengesteld door Dipsaus en uitgegeven door Uitgeverij Pluim, in De Goede Immigrant kwamen mensen aan het woord over wie vaak gesproken en gedebatteerd wordt.

In een samenwerking met de VPRO presenteert Dipsaus nu een podcast-serie waarin een aantal auteurs van De Goede Immigrant dieper ingaat op hun ervaringen en verhalen. Nicole Terborg gaat met hen in gesprekĀ  op basis van hun verhalen.

Leave a Reply

Close Menu

BAM DEN HAAG

Tijdens de maand oktober staan zwarte helden en achievers in de schijnwerpers. Van theatermakers, entrepreneurs tot aan wetenschappers en medici – al deze talenten en prestaties verdienen het om onder de aandacht te komen van het breed publiek.